Selectează o Pagină

Despre noi

Povestea Code-Ui

Am început in anul 2014 sa construim site-uri custom-made pentru diferiti clienti. În prezent avem platforme proprii în dezvoltare care sunt orientate spre noul trend in domeniu.

Abordarea noastră:

În procesul creativ de realizare a produselor, avem în vedere trei aspecte: estetica vizuală, tehnologia eficientă și optimizarea rezultatului. Astfel că ne străduim să îmbinăm armonios designul ultramodern, aplicat pe o platformă funcțională și un conținut optimizat, atât pentru căutările web, cât și ca arhitectură a codului. Și dincolo de toate acestea, credem în importanța fundamentală a factorului uman și construim o relație personală și informală cu clienții noștri..

Concepem, dezvoltam site-uri web și aplicații mobile, cu un design exclusivist adaptat necesităților și funcționalităților beneficiarului.

Construirea unei prezențe online puternice reprezintă o soluție puternică pentru un brand mai vizibil!

Echipa noastră tânără

Cristian Constantin

Cristian Constantin

Fodator & CEO

Claudia Feti

Claudia Feti

Fondator & Director Design

Alex Popovici

Alex Popovici

Marketing & Specialist SEO

Valorile noastre

Website-urile create de noi sunt întotdeauna la standarde înalte. 

Diligență

Respectăm fiecare client, de aceea respectăm termenele şi promisiunile. Acest lucru poate fi uşor de verificat contactând oricare din clienţii noştri

Educație

Mediul online nu este static, ci evoluează şi se transforma în fiecare zi. De aceea vă oferim cele mai bune soluţii astfel încât site-urile noastre să ţină pasul cu tehnologia.

Consistență

Inainte de lansarea site-ului ne asiguram ca acesta respecta toate aspectele stabilite dar si regulile importante pentru design (toate site-urile vor fi validate conform W3C).

Ce putem face împreună?

Branding

Copywriting

Social Media

Platform Training

Analytics

Web Development

Email Marketing

SEO

începe cu noi astăzi!

Ești pregătit pentru adevarata schimbare? Hai să o construim împreună!